Usturoiul, ceapa si varza. Izvor de sanatate – Marie-Rose Rouselle PDF

Vezi cartea Usturoiul, ceapa si varza. Izvor de sanatate – Marie-Rose Rouselle in format PDF scrisa de autorul Marie-Rose Rouselle. Cartea poate fi rasfoita direct pe acest site sau poate fi downloadata in format PDF pe propriul PC. Nu uita, daca iti place ceea ce ai citit, o poti cumpara oricand din librariile online. In aceasta perioada cartile au un pret foarte bun.
Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3
Citeste Toata Cartea – Sursa 4

Iti doresti sa citesti cartea in format fizic? Cartea tiparita se poate achizitiona de pe marile librarii online. Am pregatit o selectie de librarii unde cartea Usturoiul, ceapa si varza. Izvor de sanatate – Marie-Rose Rouselle are un pret foarte bun:

Citeste Descrierea Cartii Usturoiul, ceapa si varza. Izvor de sanatate – Marie-Rose Rouselle

    Usturoiul a fost utilizat ca remediu pentru numeroase boli. Sa cunoastem si sa folosim vitutile lui, conform cunostintelor actuale din medicina.

    Ceapa este din ce in ce mai solicitata in terapeutica naturala. Sa cunoastem si sa folosim actiunea ei benefica pentreu sanatate. Folosite impreuna, usturoiul si ceapa formeaza un duo exploziv in prevenirea cancerului.

    Varza este aliatul formei si taliei, o leguma ideala intr-o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Sa cunoastem si sa folosim calitatile ei, modelul perfect al “alimentului preventiv”. 

    Marie-Rose Rouselle, jurnalista independenta, specializata in alimentatia sanatoasa si folosirea remediilor naturale. Este autoarea a multor carti de mare succes traduse in mai multe limbi.