Enciclopedia revolutiei din Timisoara 1989 Vol.1: Cronologia si victimele revolutiei – Lucian Ionica PDF

Vezi cartea Enciclopedia revolutiei din Timisoara 1989 Vol.1: Cronologia si victimele revolutiei – Lucian Ionica in format PDF scrisa de autorul Lucian Ionica. Cartea poate fi rasfoita direct pe acest site sau poate fi downloadata in format PDF pe propriul PC. Nu uita, daca iti place ceea ce ai citit, o poti cumpara oricand din librariile online. In aceasta perioada cartile au un pret foarte bun.
Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3
Citeste Toata Cartea – Sursa 4

Iti doresti sa citesti cartea in format fizic? Cartea tiparita se poate achizitiona de pe marile librarii online. Am pregatit o selectie de librarii unde cartea Enciclopedia revolutiei din Timisoara 1989 Vol.1: Cronologia si victimele revolutiei – Lucian Ionica are un pret foarte bun:

Citeste Descrierea Cartii Enciclopedia revolutiei din Timisoara 1989 Vol.1: Cronologia si victimele revolutiei – Lucian Ionica

Aceasta lucrare in trei volume isi propune sa ofere o imagine a Revolutiei de la Timisoara, sa prezinte cat mai obiectiv si sintetic, intr-o maniera accesibila, informatii despre acele zile dramatice. Sa calauzeasca cititorul prin multimea de date, uneori contradictorii, ajutandu-l sa gaseasca ceea ce este esential si, totodata, sa-i aminteasca intrebarile ramase fara raspuns. Primul volum cuprinde o cronologie detaliata a evenimentelor din Timisoara din perioada 15-22 decembrie 1989, precum si consemnarea victimelor. Al doilea volum ofera o culegere a celor mai semnificative documente, accesibile pana in acest moment, privind Revolutia de la Timisoara. Al treilea volum reprezinta un dictionar ale carui articole ofera informatia necesara, inclusiv cea bibliografica, referitoare la ceea ce s-a petrecut in capitala Banatului, in decembrie 1989. – Lucian Ionica (coordonatorul lucrarii)