Jocul regelui – Cristian Radu Georgescu, Dan Constantin Enescu PDF

Vezi cartea Jocul regelui – Cristian Radu Georgescu, Dan Constantin Enescu in format PDF scrisa de autorul Cristian Radu Georgescu, Dan Constantin Enescu. Cartea poate fi rasfoita direct pe acest site sau poate fi downloadata in format PDF pe propriul PC. Nu uita, daca iti place ceea ce ai citit, o poti cumpara oricand din librariile online. In aceasta perioada cartile au un pret foarte bun.
Citeste Toata Cartea – Sursa 1
Citeste Toata Cartea – Sursa 2
Citeste Toata Cartea – Sursa 3
Citeste Toata Cartea – Sursa 4

Iti doresti sa citesti cartea in format fizic? Cartea tiparita se poate achizitiona de pe marile librarii online. Am pregatit o selectie de librarii unde cartea Jocul regelui – Cristian Radu Georgescu, Dan Constantin Enescu are un pret foarte bun:

Citeste Descrierea Cartii Jocul regelui – Cristian Radu Georgescu, Dan Constantin Enescu

Am vazut pe propria piele cat e de greu sa inchegi o carte, dar va spunem sincer ca a meritat, cu toate ca a fost dificil sa o publicam si cu atat mai anevoios sa o vindem.

Aveti in fata o lucrare socanta pe care ne-o asumam, chiar daca la o lectura atenta iese in evidenta discrepanta dintre problematica abordata si compozitia accesibila.

JOCUL REGELUI este primul volum dintr-o trilogie, ce mai contine ULTIMUL PION si INTOARCEREA REGINEI.

Cartea suporta destule observatii. Ea nu poate fi judecata pe baza unei abordari critice consacrate, fiindca nu apartine literaturii propriu-zise, ci reprezinta mai degraba o constructie hibrida de cultura populara.

Personajele, enuntate schematic, se contureaza ca simboluri arhetipale, masculine sau feminine, ce nu sunt lasate, in mod voit, sa se implineasca. Firele naratiunii, desi sinuoase, strabat in ritm alert un coctail de teme ambitioase.

Actiunea se petrece pe mai multe planuri, subsecvente, intr-un viitor posibil devenit prezent si in trecut, dupa o criza din care umanitatea nu mai poate scapa.

Intreaga poveste se oglindeste in simbolurile ascunse in jocul de sah, unde regele este cea mai slaba piesa si, in acelasi timp, cea mai importanta.

Relatia in continua schimbare dintre om si divinitate, releva si un alt motiv pentru care Dumnezeu a facut lumea…

„Descoperiti-l, citind cartea!”

Noi am incercat sa spunem o poveste interesanta… Daca am reusit, Dumneavoastra decideti!

Autorii